Ut igen

Kom just hem från skolan och har ätit. Ska nu ut till hästarna och Fixa. Divina ska ridas igenom. Och Casper och Pinnen ska få bli borstade och sedan lastas för att sedan dra iväg mot Torsås ryttare! Ska hoppa av Casper och Pinnen ska ridas igenom av Veronica. Sedan ska jag hoppa upp och rida igenom programet och få hjälp och tips av Henne :)
 
Nellie kommer ner oxå och ska hjälpa mig med att fixa Pinnen inför morgondagens dressyr. Så hon stannar över i natt och de är alltid kul med gott sällskap :) 
Ajja vi hörs! hejdå!
 

träningen Divina 28 November

Gårdagens träning dåe! 
Jo de var ju lite upp och ner med de... I brjan var hon bara en pain in the as... Hon släppade bakbenen efter isg och Jag hade Mats på mig hela tiden.
Usch va arg jag blev på henne. Så efter ett tags slit och svettdroppar så smällde jag till henne med spöt och då vaknade hon till. J
ag fick fortfarade jobba som bara den men hon vaknade till lite och fick mer go i sig.
Sen böjade vi med små volter och då var de verkligen att trampa på och inte hamna i hinderstödet för att du svänger för långt ut.Super svårt när de är ett lastfartyg man har till häst. Sen började vi lägga in en bana på två hinder och en serie. 
 
Man skulle hoppa hindrerna och sedan gå in på dom där små volterna igen och styra mot nästa hinder. Divina var lite snurrig i bollen men hoppade galant. 
Sen när vi skulle hoppa seriern så fick jag hoppa lågt eftersom Divina tycker de är lite jobbigt, så jag fick hoppa 90 medans dom andra hoppade 135 men jag är inte avundsjuk! Känns som jag ska stanna på min höjd ett tag :)
 
Men när vi hoppade dom där banorna känndes hon klockren och jag var super nöjd, de var som svart och vitt. I början var hon super jobbig och i slutet var hon som en dröm!<3
 
Nej men jag är super nöjd! Kolla in filmen nedanför! ↓
 
träning

Hej mina vackra

Idag blir de rida alla tre, har fått upp en lampa på ängen så jag kan rida där ute OCH kunna se något. 
 
Divina ska jag vara bestämd med idag! Hon ska röra på bakbenen och verkligen jobba, behver lite action i henne. För just nu håller hon bara på och sätter potatis efter sig.
 
Casper ska få jobba idag och lösgöras ordentligt. Han ska kunna göra skänkelvikningarna uta problem och göra galoppombyten när jag ber om de!
 
Pinnen ska få smaka på dressyr programet idag och ska få jobba mycket. Ska träna på att få fram skritten och lugnare i traven/galoppen. Imorgon sitter också Veronica upp och ska lösgöra honom ännu mer. ♥
 
Sen ska Pinnen klippas,Han ska få ryckt man och ordentligt genom borstad svans! Klippta öron och hovskägg. Vill ju att han ska se lite stilig ut när han kommer ut bland andra! ;)
 
Nej måste nog ut nu och rid innan de blir klass 1 varning you know ;) Blåser och regnar här uhhh vill inte ut. Just vid dom här ögonblicken man vill ha ett ridhuset ...  Plus att video från träningen kommer OCH utvärdering såklart ;)
 
 
 
 
 
Finaste i sommras!<3 

Brunt

Kolade in Johanna Grants blogg och såg att hon hade fastnat för ett par bruna ridstövlar och ja vad ska jag säga? De gjorde väl jag med! Åhh skulle passa så bra med Divinas bruna utrustning och dom var så stilrena!
 
Wanties!
 
B Vertigo Tamara ridstövlar, dam
 
Vad säger ni om dom? skulle dom passa?

Kom Ihåg

När jag hade tråkigt ett tag redigerade jag lite bilder till min kära vän DISA 
Och jag tänkte att ni kanske ville se ;) hahha jag är inte bra på att redigera bara så att ni vet!
 
 

rida,rida,rida

Ska nu ut och rida två hästar! Casper kan tyvärr inte bli riden på två dagar då han var tvungen att bli vaccinerad idag. Men Igår gick han super fint så jag tror d blir bra ändå :) Så nu ska jag ut och rida surfia och Lilla Pinnen. Sen in och kolla på suburgatory! Ska plugga till No:n oxå. Usch redan mörkt... jippi älskar vintern... Not.
 
Ps. JAG FICK A PÅ MUSIK PROVET! HIHI LYCKLIG!
 

är en dönicke

Lyssnar på klassisk musik och ska värma up till imorgo, råpluggar men de är inte så svårt :9 kan allt om Beethoven och Mozart så bara några kvar ;) vill egentligen inte sitta själv på mitt rum och göra de... vill gå
 
ut till tv:n och kolla på dåliga serier :( Ajja en annan dag.. måste få bra betyg på detta provet så ;)
 
 
Usch saknar dig lilla skruttponny<3

Önskelistan till Julen 2012

Hihi de blev lite mycket men jag tror inte ens att jag får hälten av de där så!
 
 
 
1. En videokamera Med HD filmning och 56X zoom hittar ni HÄR Skulle erkligen behöva en enkel filmningskamera som mamma kan filma med, plus att jag kan göra vloggar som jag gärna vill göra :)
 
 
2.Supreme High Rider från mountain horse som ni hittar HÄR skulle vilja ha ett par ridstövlar som är eleganta. Känns som de behövs nu när man går upp till häst... ;) 
 
3. Spooks Kavaj Hittas HÄR skulle behöva en ny då min är alldeles för liten och jag tycker spooks kavjerna är väldigt snygga. Antingen en brun eller en mörkblå.
 
4. One direction One Piece, vet dock inte vart man kan köpa den än men de är något jag måste ha!
 
5. Scapa Sports som köps HÄR, vill jätte gärna ha ett sådant men gärna i orange. Skulle passa Divina super och de skulle bli lätt tälings schabraket!
 
6. Extern blixt till kameran kan köpas HÄR vill gärna ha en starkar blixt för att kunna få ännu bättre bilder.
 
7. Kingsland ridbyxor  behöver nya ridbyxor. Då jag inte har så många hela ridbyxor kvar... 
 
8. JH colloction  vinter ridskor. ett par varma skor man kan ha i när man är ute eller när man är på tävlingar. Jag fryser otroligt lätt oxå så de skulle vara otroligt praktiskt att ha.
 
9.  Carbon gel vento benskydd. Divina behöver ett par bekväma och bra benskydd och domma är tipp topp bra! bruna ska dem vara såklart oxå ;)
 
10. Dynamic schbrack  ett till schabrack till Divina som jag gärna skulle vilja tävla i. Divina har ju inga tävlingsschabrack ;)
 
11. Classic jordpush skor.  skulle behv ett par i stallet som man bara har hemma. Slit skor som man kn rida i. Jag vill ju gärna ta de lugnt med dom ridstövlarna jag har och bara ha dom på tävling/träning. så att dom kan hålla längre. 
 
12. HV POLO Magplatta har vartjätte kär i denna hel tiden!! vill verkligen ha den, så snygg! 
 
13. kingsland skat mössa behöver en snygg mössa eftersom jag inte ha någo mössa detta året, och jag är helt kär i denna. älskar färgerna!!
 
Bara att tryck på de markerade så kommer ni till produkten :)
Är er önskelista något likt min? Kommentera vad ni ösnkar er mest i år!

normalt

Allt är som vanligt, efteratt ha skypat med ett par vänner länge så sov jag länge idag oxå... Hela dagen har vart seg och jag har mest bara kollat på tv och vart på mobilen. Men nu när jag kommer hem vid sex så ska jag rida! ska rida Pinnen först och Casper tror jag!jag måste rida alla tre nu hela veckan  så att vi har en chns i klubbmästerskapet ;) Detta året kommer jag inte skena runt ridhuset utan iår ska jag ta titeln, antinge i ponnydressyr eller ponnyhoppning eller stor häst ;)
woop woop taggad ^^ Aja hoppas  ni har en bra dag och jag bloggar mer ikväll :)
 

dagens dos

Träning för Anna Dressyr

Är hos pappa men mamma hde anmält mig till en dressyr lektion så vi fick pallar oss till Torsås idag. Mamma kom med Divina och de var bara att sitta upp.
Jag har ridit för Anna förut men med en lektionshäst så de var lite nytt med egen häst.
 
Divina kändes bra och allt på uppvärmningen men jag tror hon hade lite träningsvärk efter tordagens galoppass och onsdagens hoppträning som bestod av studs så lilla damen var tjurig.
Inte jätte men hon grinade emot. Ni vet när hästen kör fram huvudet och bara lägger hel vikten på bettet. Så tränaren lät mig öva på saker jag egentligen inte behövde göra! Som att stanna henne utan att hon faller över, göra övergångar hela tiden..Så håll om, lätta, trava,stanna, håll om, lätta.. Så höll jag på så i i 20 min inget annat. Sen fick jag börja göra sidvärds på diagonalen. Och eftersom hon höll på sådär och jag fick inte sitta ner så blev de inte mycket flytta på henne. men några steg fick vi till. Sen i galoppen fick jag öka och korta och ställa och ha mig. I galoppen gick hon super men jag var inte jätte nöjd annars...
Jag var inte jätt nöjd med Anna heller..
Tyckte att en halvtimme var alldeles för kort tid för att ens få kontakt med tränaren och lära mig något. Och sen att hon hade sin dåliga dag gjorde de inte bättre ...
usch Nej, måste verkligen hitta en dressyr tränare senare som verkligen *klickar*
 

 
 
 
Gammal bild
 

Before I Die

 
 
This is my dreams, my goals... 
 
Asså detta seriöst... tryck bara på bilderna om ni vill ha dom större!
Måste sova, satt och spelade ett bra tag och ska på träning tidigt imorgon så vi får höras imorgon! 
 
 
 


 
 
 

 
 
 
 

lalalalalallalalalalalaldaaaammmp

ahh förlåt för rubriken hade inget vettigt i hjärnan... men oxå förlåt för nothing. Jag har bara inte haft en tnke på bloggen och har mest bara hängt i skolan,stallet,matbordet och sängen! Men ska bara spel lite LOLför att sedan ge er all update jag kan ge er! har ändå hänt en del! så ja stay tuned!
 
 

Utvärdering tävling Udden 18/11

 
LB A:1 - Han var super fin hela dagen.På framridningen kändes han mjuk och fin. Reglerbar och lätt i munnen och lyssnade bra. Jobbade med böjningen mkt, ville mest bara få han uppvärmd och mjuk. På framhoppningen hoppade han högt och stort, snuddade inte ens vid bommarna. Hoppar ju bara två språng på varje hinder då jag gärna vill spara på honom så mycket som möjligt. Så jag skrittade mest runt medans jag väntade på min tur. Jag var otroligt nervös och ville så gärna åka hem med en rosett. Så På banan tog jag tag i Casper och lugnade ner mig själv. Hoppade bra och stort, jag var lugn och red noga, fick in bra avstånd och var inte i ett hinder. De var verkligen en lycka att komma in felfri och veta att jag skulle få rida omhoppningen.
 
Omhoppningen bestod av fem hinder på 95+1m . Jag taggade till mycket nu och la i en högre växel. Nu red jag inte snyggt, sket i det. Ville bara åka hem med en rosett. Klarade alla hinder super, hade en redigt hög växel i och skulle ta sista hindret. De blir för kort avstånd på trippelbarren och han slår i sista bommen. Men med vår höga fart och några felfria kom jag 3:a!  fatta vilken lycka att få rida ärovarvet på sin sista tävling 2012.
Åhh vad jag var glad över ponnyn! 
 

drakägg

 
Liza- Åhh gud va äckligt ett drakägg! Fyy faaan!!B
bara hos Sara ;)
 
 

Ridtur med Liza

Taggade till idag med en uteritt med Liza! riktigt skönt att få komma ut i skogen och bara ha skoj. Casper var pigg men reglerbar. Fick han fin och han var riktigt mjuk i munnen,  nöjd med remont grimman och hans tunga är inte all over the place längre. Liza klarade Divina riktigt bra även om hon älgade fram. Hon drog till och med förbi mig i galoppen och Casper blev så himla sur. Men Casper var redigt trevlig idag och jag känner mig super taggad tills imorgon. Jag ska packa allt imorgon och casper har nytvättad man och svans. Åker vid halv ett kommer antagligen vara på plats ett bra tag, känns som en lång eftermidda.Men men önska oss lycka till imorgon och håll alla tummar och tår! :)