ahahaha fan

skrev ett rätt så bra och argt inlägg men ja datorn la av så de funkade ju bra...!
 
okej men de jag tänkte skriva om en jätte idiotisk sak... Jo de var ju så att jag hade min filmkväll för veckor sedan och jag bjöd inte alla eftersom jag skulle vara ensam hemma och hade allt ansvar själv. Jag ville inte bjuda alla för jag känner inte alla tjejer och jag litar inte på alla. Då hade någon tjallat till läraren att den personen hade kännt sig ledsen för att jag inte bjöd henne. 
 
För de första: vem tjallar till läraren? de är ju inte din mamma precis.
För de andra: Jag får väll bjuda vem jag vill och jag har mitt egna liv som du inte är boss över.
 
Vad jag fick för detta. Ett samtal med en kurator som håller i eldorado gruppen, skäll för att jag har vart så orättvis. och att jag nästan blev utvisad från gruppen för jag måste vara en god förebild HELA tiden.
 
Så här känner jag: jag vill bara smälla kuratorn i huvudet.  Jag vill skrika åt min lärare som ens tog de allvarligt!
Jag vill knuffa in människan som tjallade och säga åt den att sluta vara en sån barnrumpa! 
Jag vill hoppa av den jävla gruppen (som jag antagligen kommer göra) jag orkar inte med den jävla skiten.
 
Jag är så arg för att plötsligt ska jag vara nån jäkla ängel som ska bjuda alla på kakor och kramar alla som går förbi. 
Jag är inte sådan jag vill inte bjuda personer som jag inte känner, som jag inte litar på, utan jag vill ha min vänner! ni kan inte bestämma vilka som är mina vänner, utan jag får faktiskt bestämma själv! Jag har ett privatliv och varför ens dra in läraren in i detta?  Dom är skola och jag vill knappast inte ha med dom och göra på den tiden! Jag vill inte se jätte långa mejl om hur jag har valt mitt liv , om hur jag har valt vilka vänner jag har. 
 
Pratade med mamma och detta och hon sa faktiskt att detta var  jätte dumt och att detta ska inte hända. Jag ska inte få skit för att någon är en lågstadie elev fortfarande som drar in lärararen i de och hoppas att löser sig! Men GLÖM De! JAG SKA GÅ UR DeN JÄVLA GRuPPEN SEN SKA JAG VARA EN REBBEL! JAG SKA VARA MED VILKA JAG VILL VAD NI ÄN SÄGER! 
 
Asså att man ens göra något så jävla dumt? att jag blir tvungen att få skäll för detta? mitt privat liv? de är som att Lärarna skulle börja prata med främlingar för att rektorna ska kunna prata med den personern som inte bjuder in den männsikan på lunch kaffet bara för att han inte vet lärarens namn? (jag vet värdelös jämförelse)
 
Nej jag är arg! jag är jag, jag hatar ingen, jag hade ett ansvar den kvällen, jag hade mitt liv. Jag är ledsen för att du kanske inte fick vara del av mitt liv den dagen. Jag är ledsen att jag är så betydelsefull att folk blir så aviss att dom måste tjalla på mig.
Bjud dina vänner någon kväll då! Skit i att bjuda mig då? MEN jag kommer inte tjalla på dig...de är inte på min nivå. 
 
Om du ska vara med i eldorado måste du vara en förebild hela tiden. de är ditt heltids jobb. Ja right shore, glöm det. Vet du, jag vill vara barnslig ibland. jag vill inte ha ett ansvar på mig! Att vara snäll hela tiden. Jag vill skämta med mina vänner på ett olämplgt. Jag vill kunna svära ibland, jag vill kunna fnissa i korridoren. Jag vill kunna brottas på golvet när vi bråkar om något. Jag vill kunna springa runt och sjunga helt hemska saker. Jag vill vara jag. Jag är inte en förebild. Jag är SARA BEATRICE NILSSON. Och jag är inte som andra ...Ni kan glömma att jag kommer lyda det. Imorgon hoppar jag av eldorado. Jag vill inte vara kvar. Jag är helt enkelt ingen Friendsare. sorry besviken? 
 
Fuck this
 

 
 
 
 
 
 
Postad: 2012-11-14 Tid: 06:29:00

Kolla gärna in våran nystartade blogg och läma gärna en kommentar! :)

Postad: 2012-11-14 Tid: 06:29:00


Jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, vi gifte i mer än nio år och har fått två barn. sak gick bra med oss och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var mycket förvirrad av det sätt han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill skiljas, jag frågade honom vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta från honom, allt han sa att han vill skiljas, att han hatar mig och inte vill se mig igen i hans liv, jag var arg och även frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade för mig att kontakta en spell caster, jag tror aldrig i hela denna spell gjutning av en sak. jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Jag kontaktade Dr okojie för återlämnande av min man för mig, sa de till mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon förhäxat honom det är därför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då de berättade för mig att de måste kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kast de förtrollningen och efter 1 vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefonen och sa att han fortfarande lever mig att han inte visste vad hända med honom, att han lämnade mig. Det var förtrollningen att han Dr okojie kast på honom som gör honom comeback till mig i dag, jag och min familj är nu glad igen idag. tack Dr okojie för det ni har gjort för mig jag skulle ha varit någonting i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom all denna typ av kärlek problemet med att få tillbaka sin make, maka eller före detta pojkvän och flickvän att kontakta [email protected]. och du kommer se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål. Han har specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill att främjas på kontoret.
(4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(7) Om du vill att bota hiv aids
kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
problem på [email protected]
Tack




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: