Matsträning 30/10

Gick både dåligt och bra idag. Framridningen ganska fin, traven sitter ju väldigt fint. Vill dock ha mer rörelse i bakbenen. I galoppen var han väldigt pigg idag, fick aldrig rikitgt ordningen på den. Utan kanske bara ett par steg.
 
Sen började vi hoppa fram. Hästen var fin men ryttaren red ju som en jäkla potta. Jag är kvar i ponnyridningen, så när Dante blir pigg vill inte jag ge efter. Men han ska vara pigg mot hindrerna för att ta sig över. Han är ju inte precis som Casper som bara drar iväg och springer. De gick efter att Mats röt till åt mig och sa åt att ta ett mantag. De gick mycket bättre och hästen hoppade med ett riktigt scoop.  Sen när vi skulle börja hoppa två kombination så var jag tillbaka där. Och Dante hade ännu mer damp och bockade och bet sig fast i bettet. Men även då röt Mats åt mig och genast gick de bra. Hoppade som tusan och flöt på bra. Han har inga problem med avstånd eller sånt just nu. Vilket jag verkligen är lycklig över. Sista rundan behövde vi inte ta om något utan då var Mats nöjda med oss.
 
De är inte de att jag inte kan rida, de är bara de att jag behöver komma ifrån min vanliga ridning.
 
Annars är jag lycklig över Dante, så jäkla fin han är. Han kan verkligen bli något med mycket jobb.
 
 
Men detta är den ända filmen jag har då allt annat bara var skit pga min ridning, men men
 
 

Shot at the night

 
Älskar hela musikvideon och låten. Detta får mig att må bra.
 
 

#1 Challanges

 
Första vlogen ute! Ganska impad över mig själv som lyckades svälja de mesta... Bara kolla :)
 

Hej

Hej alla. Sorry för uppdateringen men de har vart ett par konstiga dagar på senaste tiden.
 
För de första så ska vi flytta. Nu höll inte förhållandet mellan Pär och Mamma längre.Inget att göra. Som tur är så flyttar vi inte långt  Utan vi flyttar till gränsen av blekinge och jag kommer kunna fortsätta gå på min skola. Hästarna kommer flytta till Stålemara. Jätte fint stall med paddock och galoppbana. Även Veronica står där så jag kommer kunna rida Robin oftare och få hjälp av henne. 
Vi ska hyra ett jätte mysigt hus (iaf på insidan) och jag ska få renovera mitt egna rum som jag vill. Vi kommer fortfarande bo på landet (precis vid en ladugård...) jag tycker ändå inte att de är så illa att flytta. Bara djuren och hästarna är med är jag nöjd. 
 
Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så idag har jag bara tillbringat tid i sängen. Ska se om jag orkar följa med mamma på hoppträning. Just nu känns de inte så. Imorgon har även jag träning. Dante är fin just nu. Igår gick han ett ganska bra dressyrpass. Framsteg hela tiden säger jag bara. 
 
Annars är Bella här fortfarande och håller mig sällskap. De är inte illa säger jag bara. Skulle haft ganska tråkigt annars faktiskt.
 
film och insperation kommer senare, har massa ideér :)
 
 
 
 

Mindre en än månad

 
Snart om en månad är de dax för catching fire. Kan inte vänta... Sista trailern nu, snart ska de köpas biljetter! Nelle, jag och Bella ska gå. De kommer bli awesome. Tror verkligen på denna filmen
 
 

Grön telefon

Jag tappade ju min telefon när jag var hos Klara. Och inte orkt laga den. Naktdelen med de är att man måste ha skal och jag total hatar skal. Tycker de bara är klumpigt och onödigt. Men nu efter några månader är allt glassplitter borta så nu kan jag vara utan. Och då har många personer tipsat om karamellfärg i sprickorna. Och ja varför inte prova? Den kan ju inte bli mycket fulare. Detta är resultatet
 
 
 

Dante hemma hoppning

 
Detta var Dante igår. Så jäkla fin säger jag bara. Men tyvärr var han på lite speciellt humör. Men de är ganska svårt att rida på de underlaget och med en bom i luften (vi jobbar på hinderparken) Men han skötte sig fint ändå. Jag var tvungen att samla upp honom väldigt mycket då bara för att vi inte skulle race på och halka. Så om ni undrar varför han inte får ordentliga hopp är de för att jag sa åt han att inte göra de. Dom sista hindrerna ligger på 90 cm kanske. Nemas problemas.
 
Ser ni vad galoppfattningarna sitter nu? Och galoppombytena också. Ganska stolt över arbetet med honom. Någon gång i veckan ska de bli mer seriöst arbete med honom i hoppningen. Ska bli kul att få höja hindrerna och vara säkra! 
 
Men ser ni bakbenen? mums säger jag bara. Och svansen åker ju upp som bara den. Vet inte hur många gånger jag fick den i huvudet. Min pluttt. 
 
Och alla brister ni ser vet jag medveten om och jag jobbar på allt så gott de går. Men de tar lite tid :)
 
 

Blyg

Som många kanske tror så är jag icke blyg. Men vi ska rätta den mening. Jag är blyg. Visst man kanske inte kan tro de då jag är ganska galen av mig och vågar göra mycket .Men de är på ytan. Jag är lite av att leva i nuet och skita i allt annat. jag bryr mig inte om andras blickar om hur jag är. För de skadar en. Om jag vill dansa, då dansar jag. Om jag vill sjunga då sjunger jag. På så sätt är jag den oblygaste männsikan på jorden.
 
Men så fort de kommer till att prata med folk blir jag alldeles svettig och kall. Vad ska dom säga om mig? Kommer dom tycka att jag är konstig?  Är jag fel? Allltid är de så. Jag står så tyst jag kan för att sabba inte saker och ting. Folk tar alltid fram mig för att prata med folk, men de dom inte tänker på är hur jag egentligen mår. Jag är jätte rädd för att folk ska dömma. tex jag kan inte ens höra av mig till min egna tränare. Utan de är mamma som får göra det. Jag vågar inte prata med folk jag annars sms:ar med. Utan jag går för de mesta bara förbi utan en ända blick. Men de är för att jag helt enkelt inte vågar. Ni ska bara veta hur gärna jag vill kunna prata med människor bara så där. Men de är ett stopp för mig.
 
Men när jag väl har kunnat börja prata så släpper de bara. Då kan jag prata som bara den. Men man måste verkligen kämpa för att jag ska kunna göra de.
 
Men min blyghet är mest för äldre och killar. Men de är något att jobba på bara. Jag vill slippa den där känslan av att vilja spy av nervösitet och ha ett block i käften. Min mobil är min räddning (!). Sitter ner och stirrar i den som om jag inte gillade människan. De är hemskt och jag känner mig hemsk.
 
Varför finns ordet blyg ens? De stoppar så många. De stoppar mig! Ugh igår vågade jag inte prata med någon ny människal. Vågade inte ens gå fram till någon. De gör ju de hela lite tråkigt.
 
blääää säger jag bara
 
 
 

Vänner

Ohh vad glad jag är över att ha mina vänner. Igår köpte mina vänner alla tillsammans en present till mig och jag blev så rörd. En tröja där de stod "söt men livsfarlig (sara) " DOM hade köpt den för sina egna pengar till mig. De får mig bara att förstå hur mycket jag älskar dom. Världens bästa säger jag bara. Om ni läser detta, ta åt er. Ni är dom som får mig att le i vardagen och jag kan vara mig själv med er. Alla igår som var i mitt sällskap, tack för att ni finns.
 
Igår var de annars ganska bra. Lite segt men helt ok. Bella fick upp ett ragg bara så där. Hahaha snacka om att skåningar har flow. Åkte hem vid kl 11 pga att vi var på väg att somna stående. Nellie följde med hem och sov med Bella och mig. Har saknat henne som bara den.
 
Lite möra idag men helt ok annars. Nellie åkte hem tidigt för att hinna rida. Vi träffas på onsdag igen så de blir ju förträffligt! Nu idag blir de lugna puckar, mina kära Alice kommer hem idag. Har saknat henne också,
flera månader sen jag träffade henne. Bella ska få äran att rida Divina och jag ska rida min damp. Idag ska de gå säger jag bara, ska sätta en kortare martingal på honom och jobba som in i helvete. Ska be mamma filma också.
 
Vi har lite andra saker på g så mycket i bloggen kommer i veckan. Stay tunded
 
 
 

Story of my life- dead

piss

Idag hade jag bara lust att sälja Dante. Usch fy och blä för idag. Har egentligen inget mer att säga eän att han mest bara gick och vifta på huvudet och vägrade jobba. Fick ett fint varv på slutet och då gav jag mig. Jag pallar inte med honom ibland.
 
Men jag tänker inte ge upp på honom. Han må vara svårt men jag ska slå alla i ansiktet och mot bevisa dom som inte tror på oss.  Denna hästen har talang som måste jobbas fram och jag ska lägga ner allt på honom för att få fram de.  Jag lovar er att ni kommer få se oss i dom högre klasserna snart!
 
 

Älskade

Idag kommer eller rättare sagt ikväll kommer Bella. Har varit ifrån henne i 5 dagar och nu kör hon på en helv vecka hemma hos mig. Super kul ska de bli eftersom hon är min bästa vän och jag har alltid roligt med henne.
 
Imorgon kör vi på marknadsröj, ska jobba där hela dagen och stå i ända till kl 2 på natten. Gissar att de kommer bli kallt osv, men de ska bli så kul också. Nästan hela högstadiet kommer och även några gymnasie elever.  Bella ska bara få hänga med, träffa ett par goa smålänningar och fatta hur jag har de :) Ska bli kul att se hennes reaktion!
 
Nu ska jag ut till mina två otroligt feta hästar. Jobba jobba säger jag bara, Dante går fullt ut nu varje pass och Casper skrittas bara och travar några steg.
 
 

Jag är ledsen men...

Jag måste plugga även ikväll, tyvärr men har en deadline imorgon och jag är inte ens klar på långa vägar. Älskar er som stannar här och v'äntar. Imorgon kan jag pusta ut.
 
 

Du är du och jag är jag

Du får mig att vara jag och jag trivs med de riktiga du och ingen annan
-what a mess
 
 

Har jag sagt hur jäkla osmidig jag e?

 
Detta är jag som försöker komma upp på en liten D-ponny. Ja jag är värdelös men jag bjöd på ett gott skratt. Glad över att Carl var så lugn. Jävla ponnyridning, haha
 

Ser ni btw vilka snygga ridstövlar jag har? ;) Pioneér Crocodile, sjukt sköna och russkigt snygga. Hmm ge mig