B & W


Stort tips

Läs denna krönikan av William Spetz. Detta är sant så sjukt sant. Manligheten går före mänskligheten, aldrig läst något så bra ----> http://www.aftonbladet.se/debatt/article18975224.abHos pappa

Åkte till pappa igår. Stannar där till söndag. Har ingen aning om vad vi ska göra, vi får se helt enkelt. Vet inte hur de blir med hästarna, ännu en grej vi får se om. Har även koll på equipe hela tiden, kollar efter minna vänner och håller tummarna. Som jag önskar att jag fick vara med! 

Ganska meningslöst inlägg men ville bara klargöra vart jag är och planer! Ha en bra fredag gott folk.Som på nytt

Så den nya designen är uppe! Hur snygg? Ponny fick pryda headern. Alla bilder från Ölandshoppet förra året. Då de gick som bäst. Placeringar i LA osv. Galet roligt. Och i år ska jag vara hemma... Tyvärr. Är faktiskt väldigt avundsjuk på alla som får uppleva detta året. Well well har man ingen ponny så har man inte. Kan leva med de. Jag önskar såklart alla lycka till som ska starta där i helgen. Jag kommer förhoppningsvis dit på söndag och ska kolla. 
 
Kom ihåg att ni även kan läsa allt om mig och min hästar i menyn. Sen vill jag ju såklart tacka Molly på jmphoto.weblogg.se som gjorde denna designen åt mig. Och som stod ut med mina krav! Sjukt lätt att jobba med och jag är väldigt nöjd som sagt. 
 
Jag har även skaffat mig en fotohemsida som ni kan klicka er in på! ---> http://photobysaran.tumblr.com/
Där lägger jag upp dom senaste och bästa bilderna. Och de är bara bilder som jag själv har stått bakom kameran på . 
 
 
-Dom bästa

Mig själv

 

Dagens fotografering

 
 
 
 

Dom fyra muskitörerna

Ska dra till tre av mina fina vänner. Vi ska bara ha en trevlig kväll tillsammans med massa mat. Antar att de blir att kolla på någon film också. Ska fotografera lite också. Har saknat att fotografera människor, himla roligt i mitt egna tycke. Jag ska bara packa min väska och sedan starta moppen. Sedan drar vi iväg.  Pågrund av för mycket blåst fick hästarna vila idag. Bara våra hästar som får spunk när de blåser mycket?
 
Jag hoppas även på att en ny design kommer upp idag! Kommer vara den stor skillnad kan jag lova er. 
 
 

I don't want some scrubs

 
De bästa jag kan ha hört. Detta är så sjukltigt bra att de ger mig kårar. Jag skämtar inte om att detta är de bästa som spelats i mina öron. Är helt mållös över denna låten. 
 
 

Dante 140

 
Så Dante var ju och löshoppades i söndags. Vi gjorde detta för att ha skulle få mer hopp i kroppen och prova på höjderna. Tror ni inte att han klarar 140 då? Helt otroligt. De första språnget travar han mot krysset för att bara ta två galoppsteg sedan och smälla av. Han är något väldigt speciellt denna hästen. Helt otrolig är han. 

Jag är inte feminist

Jag står för jämdställdhet. Du ska ha samma rättigheter som en svart, en homosexuell, en handikappad eller någon med annorlunda religon. Lika så om du är Jimmie Åkesson eller Påven. Du ska ha precis samma jäkla rättigheter. Vi bor i sverige, ett demokratiskt land. Vi har yttrandefrihet. Vem som helst får ställa upp i valet med sina egna åsikter. Om du blir framröstad i riksdagen har du precis samma förbannade rättigheter som vem som helst att vara där. Jag stödjer inte SD, jag stödjer inte F!, jag stödjer ingen just nu. 
 

En grå tisdag som dennaHar redan flera myggbettJag var nog död denna dagen

Okej så jag har nog upplevt en av mina tråkigaste dagar i livet. Bara massa föreläsningar och tråkigheter. Somnade till och med på en lektion. Då fattar ni hur sabla tråkigt de var. De ända roliga var att en kör från Lettland kom på besök och sjöng för oss. Satan va duktiga(!!!) 

Sedan har jag även vart på möte angående polenresan i år 9. Kan ju inte säga att de heller var så himla roligt.

Sen åkte jag till stallet och red ett skit pass. Hästen var fin men jag red som en potta. Usch, längtar till träningen med Johnny. Så jag får slipa på de som går skit just nu. Blir frustrerad när jag inte vet hur jag ska göra också sitter man där med sina skit fel. Ska ta ett ordentligt dressyrpass imorgon. 

Nu ska jag hem, duscha och krypa ner i min säng med GOT. Bara glömma denna dagen. Tredje och sista klarHäst två för dagen