de är onsdag

Red Casper en Runda med Mamma. hahahaha man märker russet i han när han kan trava lika fort som Divina galopperar. gudars vad de gick fort! hihi Gulle lika pigg som vanligt<3
 
FIck annars lite panik idag när jag kom på att vi inte har löst någonting med spökkvällen så jag försökte styra upp allt och de gick. Pratade Med Louise och hon plockade ihop massa åt oss på hennes jobb. sen ska  jag hämta sponsringen på Konsum imorgon. 
 
Jag skickade ett långt sms till alla och kollade om allt var okej och om dom kunde ta med sig skaer. Jag har nästtan fått mess från alla men vissa har visst inte lust att svara.... och de har jag lite panik över. Men lite lugnare har jag blivit och allt fixas imorgon. Jag vill verkligen att detta ska bli lyckat och hoppas folk tar detta allvarligt...
Men jag har styrt upp de så nu ska jag bara ands lugnt och tänkte positivt1
 

I found you

 

proud ginger

Hallåj!
Vart hos frissan i några timmar och fixat till mig, Blev super nöjd med resultatet. De blev en grymt snygg höstig frisyr men stark färg! Har mörkt Rött i botten och sedan blir de bara ljusare och ljusare som Dip day! Snaggat blev under håret så där har jag typ inte något hår men de blev snyggt ;) ne men jag är jätte nöjd! Färgde och plockade ögonbrynen med, satan vilken plåga de är....
 

bara en snabbis

Nu åker vi snart, sena som vanligt men men.. Tog en jätte skön runda med Pinnen som hade mycket energi, märktes att han tyckte de var skönt att slippa dressyren för en gångs skull. Hoppade över alla vattenpölar och gjorde luft språng och bockade. Haha gulle<3
 

Tisdag

Okej en normailt tråkig dag eller ja... 
 
Hästarna har fått nya skor så jag ska ut och Rida tre hästar idag! Casper Pinnen och Divina. Divina har jag inte kunnat rida på flera dagar då hon tappade sin sko typ i söndags (oj då var de inte så många dagar) 
Casper måste långsamt sättas igång då de är tävling den 18. Och Pinnen ska bara Ridas och förbättras.
 
Senare idah åker vi till "farmor" och ska ha familje middag. Vet inte hur länge de blir att vara där men inte jätte länge då mamma jobbar imorgon. 
Annars är dagen lugn.
 
Känner för ett åsikts inlägg tror också att jag ska göra de oxå. 
 
Men vi hörs mer uppdatering kommer :)
 
 
 

planer struckna

massa planer struckna
 
Divina och jag ska på kurs den 3-4 november för Mats. En hoppkurs!                    Nopp jag ska till Stockholm istället med familjen. Drar ner tidigt på lördag åker hem sent på söndag. Blir shoppnig och naturhistoriska museumet! 
 
dressyrträning för Alette på onsdag               Nej de blev inställt ska nog gå på lösgjordhets kurs borta vid Tor. Jeanette tyckte att jag skulle gå.
 
tävling med pinnen den 18 november.             tyvärr inte för vi måste köpa licens då och de känns onödigt att köpa en licens som håller i några veckor för 500 kr. Så nej de blir vid Januari vi startar Pinnens först tävling! Men jag ska starta med Casper en LB :)
 
de var dom struckna planerna och nya! :) då har ni lite mer koll.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

all this little things♥

texten...
 
 

hahaha hahahah hahaha

dett är så jäva fucked up... vet inte vart jag ska ta vägen allt är bara pinsamt... hahaha kan jag försvinna oh fnissa av mig och gråta lite... (hahaha nej livet går inte under jag tycker bara de är lite akward)
 

invaderad blogg

Min goa vän Nellie tog visst över min telefon OCH blogg igår...  så Ja... Me följ hennes blogg såklar den är bra och hon är super ;)
 
NELLIEANDERSSON 
 
följ
 
 

bästa bloggen

nellieeandersson.blogg.se

Halv fem.

Första larmet har ringt och jag vet inte vad jag har gett mig in på... Ughh de är så tidigt!

Men men! Halv sex drar jag iväg med Tilde och Nellie och en hästranssport! Ska åka i 2 1/2 timme till Vetlanda där laget ska göra sin sista start! Nu håller vi tummarna så att vi kanske vinner hela skiten ;)

Istiden måste ha vart svår

Usch så jävla kallt!! Hela dagen har jag gått runt och fryst häcken av mig. Fem timmar på en marknad! En och en halv timme stod vi i ett stånd, där man kastar pilar på ballonger! De kom 4 kunder... Yeeeey! Och på den tiden råkade jag spränga en luftboxnings handske. Haft sönder 20 ballonger och flörtat med ett par mindre killar så att dom skulle spela... Gick Inge bra. Emma och jag slogs med gummi- klubbor och Emma spelade upp 100 kr på att kasta pil... Mina fötter är fortfarande kalla efter dagen!!! Men nöjd med sakerna son följde med hem! En one direction tröja och ett one direction skal! Min mobil är klart snyggast nu!

Men nu ska kolla på film med mina kalla fötter! Vi hörs!

marknad

 
Drar till marknaden nu med Emelie! Bilder från dagen kommer :) Har massa på Divina och Katterna! så jag får lite kvällsgöra ;)
 

ahahaha detta suger

 
bloggen har inte vart så här låg på ett bra tag! men jag ska skärpa mig, nu när de är höstlov blir de bättre! (okej om en dag är de höstov)
 
men de ska fixas och bloggen ska vara uppe på topp. men jag ska sova nu så vi hörs imorgon!
 
 
detta är vad jag kan gör på syslöjden...  en pappershatt...
 Just call it swag...

Mats träning 24/10

 
Super nöjd kan jag ju säga! Stor häst är något helt annat!
 
Var typ nervös innan träningen, skulle vara i en grupp med stora hästar. Med en häst som är en ända stor BITCH i fingertopparna. Jag var nöjd med gruppen en medelmåttig! Inga perfekta som hoppar allt utan problem, utan vi alla hade våra problem.
 
Hon var fin hela lektionen. Hoppade stort och flöt på, vi fick in rätt avstånd och had en otroligt fin och jämn rytm. Jag tror jag var den som hade jämnast i gruppen. Sen var de när jag snurrade ihop de (en gång denn gången faktiskt) och hon bitcha till sig (på bara ett hinder)
 
Men asså de gick super egentligen. Vi klarade allt som alla andra gjorde. Men eftersom jag hade en mer orutinerad häst så la han ner bommen en gång på dom hindrerna som kunde vara mer tittig. Sen hoppade jag samma höjd.
 
De han klagade på denna gången var min blick men den höjde jag efter en påminnelse. Sen mina ben, jag behöver lägga till mina ben i mer svåra svängar för att komma rakt mot hinder. Inte bara använda tyglar, men han sa sen till mamma att han tyckte att jag var jätte duktig och kämpade på bra. Hon är gärna en häst som säger fuck you åt en för att sedan göra som hon vill.
Han ville gärna attt jag skulle vara med på en kurs den 3-4 November så jag avanmälde mig från tävlingen och tar chansen och träna för Mats två dagar i rad. de blir grymmt!
 
Men jag är super glad över Divina och mig, att de flyter på sig så bra och vi kämpar på jätte bra. Tyvärr ingen bild men jag ska ta med mig min kamera nästa träning!