Peppad

Såg från Hippson att filmen om Stjärnhästen Jappelou ska komma ut den 13 mars tre dagar innan min B-day.
Så vi får hoppas med alla våra hjärtan att den kommer ut i Sverige, för då blir min önskan att åka och kolla på den på födelsedagen. (skulle inte kunna bli bättre)
 
Filmen handlar om då Trav korsningen Jappelou som stal allas hjärtan med sin stora talang i sin otroligt lilla kropp på 158 cm. Dom kunde slå emot alla odds och lyckades vinna Olympiska spelen 1988. 
 
De kommer vara en otrolig film. Slår vad om att jag kommer sitta där och böla floder. 
 
http://www.hippson.se/hippson-tv/filmen-om-jappeloup.htm
 
Länkt till inlägget hipsson skrev och där finns även trailern dock på Franska men ändå;)
 
 
 
 

This is fucking awesome

 
Nellie tvingade på mig denna låten men erkänner den är fett bra ;)
I'm gonna pop some tags
Only got twenty dollars in my pocket
I - I - I'm hunting, looking for a come-up
This is fucking awesome
 
 
 
 

woop ny städat

efter att ha ridit ut med mamma (mamma sa att de var lika bra att jag red eftersom man kan må bättre av de ibland) Så tog jag tag i mig själv och städade mitt rum. Mycket renare och jag har en lugnare själ. Haha!
 
Nu ska jag gå och städa mig själv för att sedan kolla på film med mamma :) Duschen here I come!
 

Damaged knees

Så här ser mina knän ut för tillfället ...

charlie st. cloud

Kollade på e totalt underbar film vid namn Charlie st.  Cloud. Stort filmtips kan jag ju säga. Så himla vackert gjord och man var alltid lite tårögd. Ett plus på kanten var ju att huvud personen var den otroligt snygge Zac Efron ;) haha
 
Handling (sneak peak)
 
Charlie överlever den fruktansvärda olyckan som tar hans lillebror Sams liv. Men innan brodern dör lovar Charlie att alltid ta hand om honom, och döden förmår inte klippa av det känslomässiga bandet mellan bröderna. Charlie ägnar sitt liv åt att hålla löftet till Sam. När Tess dyker upp vänder hon upp och ner på Charlies värld. Kärleken till henne är så stark att han tvingas omvärdera sitt liv. Men kan han lämna Sam? En filmatisering av Ben Sherwoods roman "Om liv och död för Charlie St. Cloud".
 
 
You're hurt because you are still alive

god morning sickness

Idag orkade jag inte ta mig till skolan Kroppen sa nej, huvudet var tungt och halsen ihop snörad med taggtråd.
Så idag blir de vila och ta igen sig.  Imorgon blir de annars skola igen då jag lovade Disa så att hon inte får stå ensam i fritidsgården ;)
 
mer uppdatering kommer ska först kolla på en film. :)
 

God natt

Nu går jag och lägger mig med min Goa kisse. Får se om jag kan gå till skolan imorgon... Har så mycket trötthet att ta igen och huvudet sprängs .... Mår inte alls bra.

Men vi hörs imorgon:)

Matsträning 30/1 Casper

Ännu en bra träning! Idag gick han så bra, så himla fin med slipade tänder. Fick en klurig bana idag med massa svänger och lite att täka på med galoppsteg och tempo. Man fick alltid tänka 5 galoppsteg innan hästen och verkligen vara noga med vägarna. Super övning. 
 
Jag fick hoppa 1 m bana som vanligt :)
Idag blev de inga avramlingar eller vägringar. Nuddade inte ens vid bommarna.  Oh vad jag blir glad över honom. Han skötte sig verkligen super. Och jag fick massa beröm av Mats. Han sa att de såg mycket mer kontrollerat ut och jag var inte stel och stressad. Utan nu såg vi ut som ett topp ekipage.
Så nu blir de träning på Tisdag i en svårare grupp och sen på Torsdagen igen blir de division ett träning. Juste ska ju ockå på en P&J på söndagen. Oj vad mycket hoppning de blir. Men jag lovade han en massa uteridning efter så :) 
 
Nej men sumering av träningen är SUPER. Gud va kul de är att hoppa han igen. Ingen nervös och skräckinjagande känsla längre :)  
 
 
 
 

De är jätte sent men jag slänger upp ändå

Övertrött. Har bara suttit i soffan dom senaste timmarna. 
 
Kan berätta lite om idag då. Jag fick känna mig lite duktig idag då vi hoppade häck och jag fick otroligt bra respons av min lärare för min teknik (händer inte ofta....) och jag fick till tiden väldigt bra! 
Men jag råkade slå i häcken otroligt hårt en gång så ny har jag ett svullet knä. Sen slängde Emma min klasskompis en bänk på mig som jag slog i knät i. Så jag har två blåa svulna knän  och träningsvärk. Jippe
 
Annars red jag tre hästar idag. Inte för att vi kom så långt med Dante för han blev sur och ställde sig och stregrade i 10 min utan att röra på sig. Jäkla häst...
 
Casper var överpigg och gjorde sina klassiska lufthopp och bytte galopp hela tiden.  Gick inte så bra där.
 
Red igenom Divina snabbt men hon körde bara ihop sig när Casper lämnade henne. Och ängen var hal så vi satt nästan alltid på rumpan. Tagga hoppträning med henne imorgon!
 
Nu ska jag sova. Tagga ny dag med doktorbesök, ensam tjej på idrotten oh träning. Jah kommer överleva
 
 
 
Yolo ! You now we still are young
 

Please

Tired as hell

Jag har ont, jag är trött, jag är besviken, och totally sliten.

Nu ska jag städa mitt rum, sen ta en tårtbit för att sedan bänka mig framför tv och inte göra ett SKIT.

Mitt huvud kan inte blogga nu....

Långa ben I wish

Kollade just på Sveriges next top model. Holly magjolly vad jag vill vara som dom! Ha en lång slimmad kropp och ett otroligt ansikte. Kunna se snygg ut i bikini och ha så himla långa smala ben.
Tyvär valde ju jag den dummaste sporten av dom alla när de gäller ben. Utan i ridningen biffar låren till sig otroligt mycket. Men Jag blir hellre en stjärnryttare än supermodell ;)
 
Imorgon blir de en hemsk dag då min stjälsfrände,kompanjon,den andre muskitören,min broder Isak och min Jerry ska åka iäg på någon jävla skidresa. Usch på dig Nellie som bara lämnar mig här. Vem ska jag nu kasta mat på och skicka orkade meddelande till?? Huuh har du tänkt ut de va?
Jaja älskar henne ändå.
 
Nu ska jag sova mina 8 timmar som pappa alltid tjatar om! så god natt älsklingar, ses imorgon.
 
 

Löshoppning Töntarna

 
Mamma var tvungen att hoppa dom båda samtiigt för ja Pinnen fick Panik när Dante fick hoppa runt. Men dom fcik bara hoppa 90 för dom fjantade runt så att dom var alldeles svettiga efter fjanteriet. Gulle nötter. 
Så kolla in! ni an få er ett gott skratt över hur dåligt Dante hoppar. (han har ju inte hoppat så mycket) Men Pinnen har en go Teknik :)
 
 
 

!Hola mi amigo

Jasså ny vecka. Börjar rätt så bra, dagen var de inge fel på!
 
Idag fick farbror Casper min kära ponny åka till tandläkarn. Var lite skakis över hur de skulle vara, Men allt hade gått bra och hans vassa tänder slipades ner också blir de återbesök om ett halv år :)
Sen blir de rutin på att åka en gång om året med honom. Nu får vi hoppas att saker och ting blir bättre. 
Och de roliga är att jag ska starta en LA runda på Kalmar hsk´s P&J . Antinge följer Emelie eller så följer Divina med (Emelie skulle få chansen att starta med sin D-ponny) Men vi får se hur de går på träningen med Divina. 
 
Senare idg när jag kom hem så red mamma och jag ut på dumstrut nr 1 och dumstrut nr 2. Såklart pratar ja om DIina och Pinnen. allt gick bra även om vi inte såg etts kit pga av mörkret. men har man skogsäkra häst är de inga problem. Väldigt mysigt var de:)
 
 
Nu ska de bli tv med familjen och bara mysa till de. Har inga viktiga läxor denna veckan. En men då ska jag inte vara på lektionerna :) Ska bara hitta en intressant nyhet inrikes och utrikes. Nothing special !
 
Mer uppdatering kommer. Ska Fixa videon från när töntarna löshoppades. Blir en väldigt kort då mamma knappast filmade. 
 
 

God night

Nu ska jag sova, blev inte jätte mycket uppdatering idag men har bara latat mig idag och inte orkat någonting.
Imorgon åker min ponny till tandläkarn lite skikis faktiskt. Hoppas de inte är så många allvarliga tänder att fixa;) Men vi hörs god natt på er!<3
 
 
 
Gamla bilder från i höstas