På tåget
På G mot LundVi pluggarOn My way to Lund

Nu är jag på tåget! Över 2 timmar kvar! Tur att de finns eluttag i tåget. Skulle inte överlevt utan mobilen annars... 

Har min Cola och oreo mjölkchoklad! Ska även kolla ifatt mig på Sveriges toppmodell! Så de kommer gå fort detta! 

Jag har inga (tyvärr) tidsinställda redo! Men min plan är att videoblogga allt imorgon så ska ni få hänga med mig en heldag mot Götet och ryttarevenetet! 

Klart kommer ett inlägg då och då :)NH med Dante

Igår tog jag Dante ner till paddocken och skulle leka lite med honom. Bara för att se om han fortfarande lydde mig. 

Jag gjorde allt som Tobbe lärt mig. Först var de att se till att han gick med en armlängd ifrån mig. Vilket var självklart då han gjorde de helt av sig själv. Så roligt att se då han skulle gå på mig på ponnyakuten. Nu har han sån respekt för mig att han gör de utan problem.

Sen skulle jag stanna och då ska han stanna också. Vilket han gjorde väldigt bra. Ställde sig rakt bakom på behagligt avstånd och väntade. 

Samtidigt skulle jag se till att han backade på mitt kommando. Först var jag tvungen att stampa ner foten för att få han att backa några steg men sen gjorde han de på min röst. 

Sedan börja jag springa för att få han att trava och bara sådär stanna. Han gjorde de super, backade även bra då. 

Sedan gjorde jag att om jag kom in mot hans innersida så skulle han flytta runt mig. Som en framdelsvändning runt mig. Han hade lite svårt för de först men sen med lite puttande gjorde han de när jag bara kom mot bogen.

Och de var bra för de var första gången jag prövade på honom! Så jag är jätte nöjd med resultatet. 

Sedan gjorde jag något vågat som inte gick på PA. Jag släppte han lös. Men han gjorde allt lika fint som när jag höll i han. De gick till och med att att trava och göra halt! 

Sånna här dagar får mig att förstå hur mycket jag älskar den hästen. Vårt band blir bara starkare och starkare och de förstod jag igår. Vi höll på i 40 min och han lyssnade hela tiden! 

Han fick mig att bli så mycket gladare igår
Tankar runt hoppträningen

Igår gick de inte alls bra. Jag satt med gråten i halsen hela vägen hem och mådde inte alls bra. Magen sa något medans huvudet intalade något annat.
 
Vi börja med framhoppningen. De gick bra, kom fel nån gång. Vägrade på 1 m en gång och då sjönk allt som en sten. Hoppade på de 2 gånger till och han klarade de super. Mitt självförtroende var dock inte på topp. Började hoppa bana, hoppade cirka 90 cm. Han vägrade en gång och jag va himla nära på att ramla av. Red om de och allt gick fin fint. Självförtroendet kom något tillbaka. Hoppade något högre sedan, cirka 1 m. Allt gick toppen, fram till kombinationen där de bara sa de stopp. Kombinationen var de svåraste för Casper när han var skadad och han har alltid varit lite lat på de. Jag red total fel och han stannade, och stannade och stannade. Inget gick. Red mot de cirka 20 gånger men jag bara gjorde fel. Min kropp skrek nej och jag gav han dubbla signaler.Om jag red rätt så sa han nej. Då ville han inte. 
 
Kom över sedan och fick pausa. Hoppade om hela banan på 80 cm och då gick allt bra förutom på ett hinder där jag red helt fel. 
 
Jag var så sjukt besviken på mig och Casper. Casper för att jag vet att han kan och mig för att jag låter mina tankar styra.
 
Nu är de såhär att vi tror att Casper är försiktig. Han tror att han kommer få ont igen om han hoppar. För han hoppar sjukt fint, höga språng och han klipper verkligen hindrerna. Men de är mot hindrerna som är problemet...
Samtidigt som mitt självförtroende inte ens finns längre stänger de många dörrar för mig. Jag sitter och är nervös innan jag ska hoppa bana med honom... Och de är för att jag vet att han kan stanna. 
 
Mats pratade även om att han kanske inte ska vara på dom högre höjderna längre, och jag kan tro att de mycket väl är så. Han är 20 bast och nånstans måste de ta slut... Samtidigt som jag blir mer och mer handikappad med min längd. Jag har inga ben att hålla om med då dom är nedanför magen, mitt överliv är långt och svajjigt. Så fort han vägrar tappar jag de och ramlar nästan av. De är hemskt att tänka den tanken då han är min prins och har vart de i 3 år. Jag vill inte ge upp honom... 
 
Men vi har en plan. Jag ska bara jobba massa studs och gymnastikhoppning med honom på hemmaplan. Få upp mitt självförtroende på honom. Vi ska starta låga klasser nu som LC och kanske någon LB. LA är inte aktuellt än. Vi har till påsklovet på oss. Om han fortfarande visar att han inte vill vara på den höjden och mitt självförtroende fortfarande är på botten ger jag upp. Eller ger upp kan jag väll inte säga, men han kommer bli normalt riden men inte normalt tränad och tävlad. 
 
Sen är de så att jag har blivit erbjuden en D-ponny. En i Stockholm. Så de är därför han har påsklovet på sig för då ska jag upp och prova denna ponnyn. Känns tråkigt att göra så mot ponnyn men jag kan ju inte tävla nån som inte vill. Detta är en ponny som hoppar 130 banor och enstaka hinder på 145... Plus att han är 10 år yngre än Casper. Kanske har mer kämparglöd kvar i sig. Sen kanske ponnyn inte passar mig alls eller passar mig sjukt bra, men de får vi se.
 
Annars har jag ju mina fina stor hästar. Men jag är inte redo att lämna ponny än känns de som. 
 
Usch allt är så nere just nu. Divina som inte vill tävla, Casper som inte vill hoppa. Dante som inte kommer igång ordentligt... Usch jag hoppas de blir bättre tider snart, lär behöva de för jag känner ingen glädje i de alls just nu.
 
 
 
Världens bästa<3

Börjar dagen bra

Känns så bra att börja dagen med bra musik. Nu ska vi orka oss igenom denna dagen... Känner mig ganska nere efter gårdagens träning. Ska skriva allt när jag kommer hem.

Annars ska jag rida Divina idag, ponnyn ska skrittas om jag hinner! 

Imorgon åker jag äntligen till Skåne! Får träffa min andra halva och krama om henne så hårt. 

Hoppas ni får en bra onsdag


Känns som min pappa kommer bli stolt av bilden. Är man uppvuxen med denna musiken är man lärd att älska de! 

Så besviken

Allt gick skit! Mitt självförtroende sjönk som en sten när första vägran kom. Är så ledsen över mig själv! Jag har alltid i huvudet att jag ska misslyckas. Såklart händer de... Åh... Ponnyn hoppade igenom kroppen och var sjukt fin. Men såklart har han den där räven bakom örat och gör mig så osäker... Berättar allt när jag kommer hem


Jag älskar ju dig så...

Not Lund , sedan GBGDrar på torsdag! Hur underbart? Får krama om världens goaste vän efter 8 veckor också! 


Tagga träning

Slänger i mig en macka just nu. Ska iväg till stallet och fixa ponny . Sedan över till Öland och träna! Banträning står på schemat och de känns bra för jag behöver verkligen få tillbaka självförtroendet när de gäller bana! Hoppas han hoppar bra nu

Vi taggar tyska till tyska i 2 timmarHahaha så lyckliga 

Så underbar

Så underbar musikvideo av 5sos, hela videon visar att man ska vara nöjd över sig själv hur man än ser ut. Och att de alltid är nån som kommer tycka att just du ser perfekt ut. 
 

WeirdVärldens bästagrym låt

 
Älskar soundet