Jobbveckan fortsätter

Dagarna ser likadana ut nu, stiger upp. Slöar som tusan. Åker till jobbet i sista sekund. Jobbar i 7 timmar, kommer hem och går antingen ut till stallet eller väntar på mat. Rår på om mamma är hemma eller ej. Osså börjar vi om igen. Men de känns bra nu, börjar få in jobbet i ryggen och är inte alls lika trött. Utan nu går allt på rutin. Säsongen har dock laggt sig, så de är väldigt lugnt i butiken. 
 
Divina kom hem igår och strålade! Hilma har gjort ett fint jobb med henne. Väl i hagen blev alla överlyckliga, den flocken har ju alltid vart tillsammans. Förutom Farex då. Så han blev lite undan körd men dom andra hälsade glatt på varandra. Mycket gnäggande. Blir så varm i hjärtat när jag ser alla tillsammans. Ska ut och rida både henne och Farex sedan, ska först äta. Har också Wilmas häst + Corall att ta hand om borta på TOR.
 
Tror även Corall kommer hem snart!  Ridskolans stall fylls snart igen och då finns de inte plats för henne. Är så tacksam för all hjälp jag fått av Wilma. Hon har gjort ett fantastiskt jobb. Ska själv jobba med henne fram till slutet av september sedan är de hennes tur att få åka hem.  Farex stannar tills han är såld! 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: