Finaste Zassarina

Så idag fick vi tyvärr lämna en ponny. Fina Zassa fick vi hemskt nog ta bort. Efter en svår fölning gick de inte längre. Hon krystade men inget hände. Fölet var dött och felvänt. Zassa mådde fruktansvärt dåligt och vi stod maktlösa. 
 
Jag är tom. Inte fällt en ända tår...Att se en häst kämpa för sitt liv samtidigt som man ser hur ont de gör. De är en hemsk känsla. Finns inte mycket att säga, har aldrig känt mig så maktlös som idag. Lite svårt att fatta, eller ja väldigt svårt. Tänker inte gå in på detaljer. Orkar inte med detta och vill inte sänka humöret till botten.
 
 
 
Postad: 2014-07-28 Tid: 23:19:00

Ja vet hur det känns. Gick igenom exakt samma sak igår med min hund. För 2 veckor sedan så blev hon sjuk. Hon kom inte när man kallade på henne. Så vi åkte in och fick reda på att hon hade fåt en juverturmör. Måndagen veckan efter så blev hon dålig igen. Vi ringde veterinären så vi fick en operationstid på onsdagen så vi åkte dit då. Men blev ingen operation för det såg för äckligt ut. Hon gick hemma med ny salva och ny pecelin tills igår så åkte vi akut in till en annan vetrinär. Han sa att hon med och det fanns inget mer att göra, det va försent. Igår klockan halv 4 somnade vår 7 åriga hund in.

Postad: 2014-07-28 Tid: 23:19:00

Men åh vad söt hon är hoppas verkligen allt blir bättre fast det inte känns så! :(♥




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: