Nytt oh nystart

Snart kommer nytt in på bloggen och jag ska ta tag i grejerna här. Ett långt inlägg om Divina kommer snart, tror många inte riktigt vet vem denna lilla stjärna är. Sen massa nytt såklart. Allt ska bli bättre och jg ska försöka så gott jag kan. Så imorgon börjar en ny månad och en ny blogg uppdatering! Denna kvällen blir de att sppela GTA så japp ;)
 

Homie

 
 

på väg

Nu är vi på väg mot Kalmar igen. Tandläkarn skrämmer mig inte så mycket så länge de inte gör ont... Efter de ska vi till Cheval, oj länge sen jag var där så vi får hoppas på att hitta något! Min tröst medans alla andra är i Globen. 

Efter stan blir de direkt till stallet, ska rida Dante, Casper vilar denna veckan och mamma rider nog Divina. 

Efter de ska nog min fina vän Emma komma över och de ska bli trevligt. Mamma är inte hemma ikväll så.   FREDAGSMYS. Ikväll får ni även data uppdatering, ni ska info om alla mina hästar, min framtidsdröm och tankar. Även gårdagens inköp :) hoppas de blir bra!  Hemma sent

Kom hem för cirka en timme sedan. Har haft en riktigt bra dag. Först mycket handla med mina klasskamrater och flera timmar på stan. Sjukt trevligt sällskap och jag hittade mycket trevligt. Åt mycket (som vanligt) och tiden rann iväg. Sen stannade jag kvar i stan medans dom andra tog bussen hem. Carro kom och hämtade mig, vi åkte en stund till KBF mötte upp några av Carros vänner och pratade. Riktigt roliga och härliga. Alla var trevliga och dom vuxna hälsade på mig glatt. De gör en verkligen glad :) åkte sedan hem till Carro och kollade på film. Åt glass och bara hade de trevligt. Sa inte mycket men de är de bra med Carro, de är inte en obekväm tystnad utan en skön och naturlig. 

Åkte sedan hem vid 10. Jag uppskattade verkligen att få tillbringa några timmar med Carro. Jag gillar henne skarpt och trivs mycket i hennes sällskap. Hon har attityd och personlighet som jag trivs med. Hoppas på att få träffa Chuckis lite nästa gång vi ses också. 

Nu ska jag sova för jag har tidigt tandläkaren besök. Ha de

Så söt


 

@mcdonalds 

Duktig Dante

Träningen gick riktigt bra. Dante var riktigt fin när han var ensam. Han hoppade igenom hela kroppen och var på hugget. Kom äntligen över oxern och han gjorde de med lätthet. Mats sa att de kommer bli häst av honom och att för de mesta är de dom svåra hästarna som blir något. Så man får ju hoppas på Dante. 

Mats var jätte nöjd med oss och gav mig väldigt mycket att träna på hemma. Han sa även att jag hade jobbat riktigt bra med honom senast han såg honom. Sånt vill man höra :) 

Har ingen bild för tillfället ...


På vägen igen

Så nu är de Dantes tur att få åka till Matd. Kul att komma hem kl 12 för att sedan sova 7 timmar och sedan åka iväg igen.

 Hoppas han sköter sig, varför vi tar privatlektion är för att han behöver fokusera på att hoppa och inte alla andra hästar. Så de blir nog bra att vara ensam. Massa fokus då. 

Mamma dumpar mig i stan sen. Ska hålla mina vänner sällskap. Har dock inga pengar så jag får bli sällskap. Funkar de också. Ska till Cheval imorgon med mamma. Även Hööks. Hoppas något hästigt kommer hem ;)

Men uppdaterar under tiden i stan sen! 


Mina vänner ...

Dat häst

Hoppträning

Är påväg till hoppträning just nu med Divina. Kommer bli sent. Dante har blivit riden, skötte sig riktigt fint. Bockade lite men de var de ända, kände att de bara var glädje. Kommer bli kul med träning imorgon med honom. 

Nya bettet ska provas på Divina, håller tummarna för de.

Sista dagen i skolan för denna veckan är avklarade. Imorgon studiedag och på fredag tandläkarbesök hela dagen i Kalmar.  

Hade tänkt lite presentation inlägg, har ni lust med de?Tyska

Har två timmars tyska och denna timmen har vi vikarie. Och ja alla uppgifter är gjorde så vi har inget att göra. Tänkte slänga in ett inlägg åt er då. Inga hästar idag. Ska plugga till ett geografi prov. 

Imorgon träning med Divina. torsdag privat träning med Dante. Och på fredag ska jag till tandläkarn och göra första besök inför tandställning. Men jippie. 

Allt rullar på, mitt rum är klart med tapetseringen. Nu ska de möbleras! Och alla djur mår bra. Dante har tappat en sko så hovslagaren kommer imorgon. Och Casper har de lite slappt :)

Men de var lite livsuppdatering! Mer kommer ikväll :)


Oj oj

hej jag heter Divina och jag tar i för kung och fosterland
 
 

Film från igår

 
Om Resultatet finns längre ner. Första klassen är 90 andra 1m.

Still up

Dagens resultat

90 cm
 
Gud va tittig och nervös.Hela hon gick på spänn. Jag kände på framridningen att hon var på lite humör idag. Så jag vågade samtidigt inte säga till henne för mycket för då blir hon ju otroligt sur. Men hon hoppade bra på framridningen. Sen när vi skulle gå in så var de redan en stissig häst där inne som inte ville precis som ryttarn ville. Så Divina blev lite orolig också. Så först så trav hoppa hon första hindret och sen gick hela banan med att hon var lite spänd, hoppade men tog gärna i för mycket och lyssnade inte så bra på mina skänklar. Men ah runt gick de. Förutom på ett hinder som var på en linje. De kluriga var att de inte stod rakt utan var lite knykt. Och de funkade inte för Divina. Utan hon stoppade två gånger sen la dom ner hindret. Då gick de. När hon blir sån kan jag inte säga ett skit. Utan hon blir totalt kontaktlös och bara bestämmer sig för att de inte ska gå, Så typiskt ston... 
1m
 
Här var de bättre. Tog en 110 oxer innan vi gick in och ja där flög hon som ingenting. Så där gick de bättre. Nu var de mer rakt fram och vilja. Var lite tittig på oxern först men hoppade. Sen så rullade hela banan på. Högt över var hon och de var ett bra sug i henne. Så de var ju nemas problemas!
 
 
Nästa helg blir de 1 m och 110. Ska köpa ett nytt bett åt henne som är något starkare än de hon har nu. Red på de på senaste Mats träningen och då gick hon som en klocka. Nu blir de gärna att hon älgar på. Och jag har inget att säga till om de.
Sorry

Okej hela kvällens går åt one Direction just nu. Dom har 7 timmars live stream och jag ska vara med varenda sekund. Så därför har inte videon kommit upp. Men den kommer imorgon! 

Men nu ska jag fortsätta dregla lite över mina män. Hur kan nån vara så perfekt?