Dante och jag ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min lilla adhd häst<3

Casper och jag ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
Går inte beskriva med ord  hur mycket jg älskar denna ponnyn<3 Helt otrolig är han
 

Right now

Kollar på Terräng i EM, måste egentligen städa mitt rum . De ska också göras...! Snart kommer Emelie och Emma, vi ska bara ha skoj och även fiska kräftor! får se hur de går, hahaha!  Ska se till att fixa hemmagjord Pizza och bara ha de msyigt.
 
Red Casper imorse, gick sådär. red dressyr på ängen och han var otroligt stel. Efter en stund arbete så gick han iaf i låg form. Tog en galopp och var tvungen att ge upp efter då han bara studsade och ville galoppera ännu mer. Så de blev att ge långa tyglar och skritta av i 10 min.  Dante ska longeras får se om ammam gör de eller om de blir jag. 
 
Men nu ska jag ta tag i mitt rum!
 
 

Fredagens

 
Veronica är för jäkla grym, helt amazing låt
 
 

This is us

Var ju på Bio i onsdags, vilken stämning! Herregud! Alla var nog nästan Directioners och alla var taggad. Så fort filmen började skrek alla rakt ut. Jag grät och skrattade, vi skrek och vi sjöng med. Ni fattar grejen?
 
Jag är sjukligt stolt över dom och efter 14 månaders arbete har dom lyckats göra en underbar film. Man märker verkligen hur lite kändisskapet har påverkat dom. Dom är så varma, glada och väldigt öppna.  Jag är verkligen ett stolt fan. Vet inte hur jag ska beskriva utan att avslöja. Jag kan bara säga om du inte är ett fan kommer du ut som ett.
 
BTW 3D gjorde att de kändes som dom stod precis framför en, de kändes som jag skulle bajsa på mig
 
 
 
 

Old twitt

Om jag bara hade vetat vad som väntade bakom hörnet... Kan inte fatta saker och ting

Film Dante

 
Här är hoppningen, som ni ser han är lite små osäker, lat och vet inte riktigt hur saker och ting ska gå till. Men med mycket träning och arbete kommer de gå tillslut :)

Hoppning Dante

Hoppade Dante som jag sa. 
 
Kom fram till ridhuset och de var lite hästar och människor, väldigt bra för honom att se mycket. Han var  väldigt spänd till en början men sen gick de alldels perfekt. När allt hade släppt jobbade han på riktigt bra med bakbenen. Hade ett litet go i steget och var riktigt fin. När jag skulle hoppa så började vi lågt han hoppade ok. Höjde till cirka 80 cm. Hoppade jätte fint. Bakbenen bara flyger upp i luften men frambenen har han lite svårt med. Men med massa jobb kommer han ha en riktigt fin hoppteknik. 
 
Bytte varv en gång men de gick inte för sig. Han stannade flera gånger men med ett tags kämpande gick de. På slutet när vi hoppade hamnade han till och med i rätt galopp och fortsatte galoppera på rikigt bra.
 
Nästa vecka blir de Matsträning med honom. Taggad, känns bra att få massa hjälp med honom. Skulle inte förvåna oss om ni ser oss på tävlingsbanan nästa år, inte om det fortsätter så här ;)
 
 

Torsdags låt

Idag kör vi

Idag åker vi ner till Torsås ryttare och tar och hoppar Dante! Kommer bli kul och jag hoppas han går lika fint som förra gången. Nu ska jag bara plugga in lite engelska sen ska jag ut med Casper en stund. Tror de blir en travrunda, han behöver träna upp baken lite så de blir bra. 
 
Imorgon blir de sista dagen i skolan sen är de lugnt för ett tag. Skulle ha gjort något med Nellie i helgen men de blev inte av tyvärr :( Ska försöka haffa någon annan, eller om de bara blir en chillhelg.  
 
Hoppas ni har en go torsdag! De har jag :)
 
 
 
Roddy får stå för bilden<3
 
 
 

imorgon

Bloggar ikapp imorgon... Sorry men har verkligen inte orkat är helt slut. Men väldigt lycklig. Hade en amazing kväll med Hana! skrattat, gråtit och sjungit. Jag kan bara säga att jag är väldigt stolt..
 
Nu ska jag gosa ner mig med datorn och kolla på massa youtube klipp!  Imorgon skit skolan och sen kanske ett pass uppe vid ridhuset med Dante. Gonna be amazing! Ha de bra, älskar er
 
 

Matsträning 27/8 film

Matsträning 27/8

Wow säger jag bara... 
 
Idag var de teknikbana, verkligen klurig. Mycket att hålla koll på. Men ponnyn var på underbart humör och bara sög åt sig hindrern. Hoppade otroligt bra och var super pigg. Till en början noll problem, började hoppa banan. Super fin. Andra gången blev de lite haffsigt så ett stopp pga att jag inte gjore någon halvhalt. Hoppade banan igen på 1m-110 ingenting. Alla bommar låg kvar, inget stopp utan allt var perfekt. Mats hade inget att säga till mig. Utan att vi hade varit jätte duktiga och allt var perfekt idag. Jag hade benen, vägarna och halvhalterna. Händerna är lägre och de ger resultat. 
 
Sjukt glad, allt bara kändes så himlans bra idag. Även för stoppet, men ni kommer höra på videon sen att jag säger att jag tänkte mest på att komma över och glömde resten.Men vi tog igen oss, och när Mats inte har något att säga. Då är de verkligen bra. Sjukt glad, och de känns bra inför Ljungby om 3 veckor :)
 
 
annan träning, film kommer

Dressyr Dante

Idag åkte vi ner till paddocken och red. Jag valde att han Dante med mig. Och oj vad jag inte ångrar det. Han var så adksjdlal fin idag. Började söka sig neråt i alla gångarter jobbade på och var på sitt bästa humör. Han bockade bara en gång och resten av tiden jobbade han på precis som jag ville. Kan ni tänka er att detta var den dampiga hästen jag sökte in med i ponnyakuten för 3 månader sedan!? Sitter och bölar pga detta, helt otroligt vad jag är stolt över min lillfis<3
 
 
Ja ni får säga vad ni vill om Dante, men han är verkligen fin. Visst lite ostadig och har de lite svårt med bakbenen! Men what ever, ni skulle bara ha sätt oss i PA... Detta är en stor förändring...
 
Och ja jag ser ut som en cp-skadad korv som inte kan rida. Men koncentrationen var 100% på Dante så jag glömde min hållning totalt. Jag har för korta läder och barnvagnshänder.... Mmmh bästa kombon... Men de gick att jobba honom och de är huvudsaken just nu ... Imorgon ska jag tänka på allt jag ser på videon! Händer,driva,rak i ryggen och posetivt tänkande :)
 Och nej de är inte lätt att rida den hästen... Ta de med en nypa salt :)

Skoltrött

Idag var dagen bara ett helvete. Inte för att de hände något dåligt utan bara för att jag var så förbannat skoltrött...
Huvudvärk hela tiden och ögonen orkar inte vara uppe. Jag är lite små grinig och kan inte koncentrera mig på lektionerna... Är de såhär de ska vara i 20 veckor till?  ugh jag orkar verkligen inte... Vet inte hur jag ska hålla humöret uppe... Just nu är stallet min fristad, älskar att jobba med Dante och utveckla honom. Och svettsa ihop mig med Casper och jobba på tillsammans. Så glad över att ha hästarna<3 
 
Saknar sommaren