Värsting perioden

Så Divina går igenom sin värsta period just nu. Hon har gått igenom den många gånger detta året och nu är inget undantag. Framåt hösten brukar hon alltid vara fin som smör men de är ett väldans jobb att ta sig dit. 
 
Att förklara hur de är att rida Divina just nu är enkelt. Tänk er att sitta på en betongvägg. De är hon. Samtidigt som hon har 100 kg i vardera hand. Så vidrigt tung i kropp och mun. De är som att vrida runt på ett kylskåp. Jag var rasande idag. Red till svetten rann och vill mest bara hoppa av och gråta. Men red igenom henne pytte lite. Så ett ministeg i rätt riktning blev de. Detta får man vara beredd på när de gäller fröken Divina. Allt tar en satans tid men i slutändan så är de värt allt arbete.
 
Imorgon inför hoppträning blir de ett skarpare bett. Jag kan inte rida henne på de vanliga tredelade. Ingen chans, jag lär flyga som en vante åt alla håll och kanter. Nu står hon inne och ångar av sig. Får lite hö i magen. Ikväll är de hoppträning med Farex. Han var väldigt pigg igår och något grinig. Så får se vad han bjuder på idag. Han är väldigt överraskande dena ponnyn. 
 
 
Postad: 2015-08-25 Tid: 15:01:07

Hej sara!. Tyra sjöstedt hade också problem med att hennes sto corvara va väldigt jobbig att rida nät hon brunstade. Så tyra la ut ett inlägg där hon berättade att hon hade på något sätt satt in kulor i corvara så att hon skulle tro att hon va dräktig eller något sådant så att när hon väl va i sin brunstnings period så var hon inte lika svår att rida som hon va när hon väl brunstade. Blev lite vimsig men du kan ju kolla in hennes inlägg så blir det nog lite enklare att förstå

Svar: Hej! De är inte under brunsten som hon får dessa perioder utan de kan komma lite när som. Jag har också fått många tips ifrån tränare och folk att göra detta men de är lite över vår budget tyvärr. Sedan tror jag inte de skulle förändra mycket hos henne. Men tack ändå :)
Sara
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: