Fina ponny

Min söta dressyrponny

Perfect day

Underbar dag idag. Skolanvar rätt så soft. Två prov avklarade, Planering med min mentor, fått reda på betyg och vart med mina goa vänner. Proven gick bra. Har de sista provet denna veckan imorgon. Sen sista provet i 7:an någonsin på onsdag!! Tagga. Har förresten bara två ordentliga dagar nästa vecka! Och sen sista vecka blir de bara massa skoj. Älskart. Sen slipper jag allt de jobbig och de tuffa. Är med personerna jag älskar och mår bra med. Har reda planerat att åka upp till Liza några dagar. Behöver henne<3 Ska även vara hos Nellie och ha de gött. Ska hjälpa henne att måla stall och bara umgås. Ska även hänga i hennes familjs sommarstuga. Massa tävlingar  inplanerade. Ska även på sommarkurs hos Mats.Och såklart ska jag till pappa när han har sin semester! Blir en jätte rolig sommar och jag bara längtar<3  
 
Casper ska nu ut och ridas. Ska nog skritta ut. Får se hur de blir med tempot, om jag känner Casper rätt ska de gå fort. Sen ska även Dante longeras! Pinnen har fått börja gå ut i sjukhagen nu. Lite små tråkigt men han slipper boxen. Snart hoppas vi att han är frisk!
 

Dagens Casper

Idag red jag på ett nytt bett och utan nosgrimma, barbacka.... Trodde det skulle gå åt helvete. Så jag red Dressyr på ängen. Han gick väldigt fint och bra faktsikt. I traven jobbade han så fint idag. Gjorde skänkelvikningarna perfekt och jobbade med baken. Han var fin och avslappnad i skritten och jag kunde jobba han i en låg form.  Sen kom vi till galoppen... den behöver vi inte ens prata om. Vi kan bara säga att Casper inte jobbade för fem öre där ;) 
Men jätte nöjd med honom för övrigt. De har blivit stora framsteg. Just nu är han ju jätte välriden i skritten. Har som mål att få han likadan i gtraven. Just nu är han lite motvillig och man får jobba byxorna av sig för att de ska gå. Så de ska jobbas nu! :) Men jag tror inte jag kommer rida mer på de bettet. Ska prova de tredelade ch se vad jag tycker!  Men barbacka kommer de bli oftare. Tycker han ska få vila ryggen lite.
 
 
Finaste idag<3
 
 

Anything could happen

 
Så trött på folk som frågar om ponnyakuten just nu. De ända jag kan säga är att time will tell. Jag berättar när jag vet. Hoppas ni förstår men de är otroligt jobbigt faktiskt att få 15 frågor om dan om jag har kommit med. Ni kommer få veta. 

Helt otroligt

Detta är helt otroligt. Speciellt dom första två. De är så coolt när man ser misstron i folks ögon för att sedan se personen just blow them away. De är starkt och de visar att man inte ska kolla på hur människan ser ut. Helt otroligt är det. Jag önskar att jag hade någon sån här talang ;)
 
 
 
 
 

Pluggar och nördar

Dagen har vart väldigt bra! Skolan barndom vanligt, jobbat ifatt mig i Tyskan. Haft 2 timmars håltimma och chillat runt. Känns bra i skolan nu! Bara tre veckor kvar. Wiiie!!!

Red Ut Dante med mamma och Casper idag. Blev den långa rundan. Flög av två gånger. Båda gångerna var när han brallade iväg. De är super svårt att sitta kvar. Så ena gången fick jag känna på gräs andra gången grus. Argh var lite småsur men de gick och han var pigg och glad. Provade nya bettet (två delat med skänklar) funkade bra! Ska fortsätta rida på de ett tag sen får vi se om de funkat som de ska. Vi travade en bra bit och jag bara njöt av traven han hade. Den hästen har ett otroligt steg.

Nu har jag kollat klart på New Girl säsong 2 och jag bara hoppas de kommer en Trea. Såå bra!! Snart är även how i met your mother slut... Hela serien är på nålar just nu och jag kan bara inte vänta!

Nu ska jag plugga historia, inte lika kul. Men men de måste göras :)

Tagga !!

Nu är de klappat och klart! Så de blir nationaldagen jag ska få prova Chuck. Eftersom hon skulle tävla denna helgen men vädret var bokstavligen skit, så hon tog nästa helgs tävling som hon skulle ha hoppat över. Och de är ju förståeligt! Så vi bestämde bara ett nytt datum och vi körde på 6 juni. Kan inte vänta tills jag får pröva honom! Och få träffa underbara Carro. Människa man måste lära känna annars känns de som man har missat något. Tagga tagga<3

dum dum döö

Idag regnar de som bara den. Orkar verkligen inte med. Hela veckan har de vart sämst väder. 
Idag så blir de ju inne dag. (igen) Ska plugga på svenska provet, och SO provet. Ska jobba i matten då vi har matte prov också. Slipper NO provet då jag gjorde de förra veckan. Gav otroliga random svar? Och svarade på frågorna vi inte skulle svara på. Så medans vi skulle svara på 13 frågor gjorde jag 25... Asså vart tar min hjärna vägen ibland?
 
Händer inget kul nästa vecka förutom Mats träningen. Ska även till pappa och förhoppningsvis till Kalmar och träffa Carro.
I skolan? Nada roligt. Fast detta är sista riktiga skolveckan!!11 Sen ska jag bara gå två rikitga dagar näst nästa vecka eftersom de är klämmdag och nationaldan sen ska jag även stå i Fritidsgården. Woop!Sen sista veckan är de massa friluftsdagar och sånt skit. Yess bara typ 20 dagar kvar till sommarlov! 
 
 
Han går inte jätte fint på bilden! Men de syns att jag njöt av att rida honom 

Film-matsträning

 
Som ni ser får jag vara väldigt noga med vägarna och de är faktsikt super svårt med Casper. Så de var en väldigt bra övning faktsikt.
Ni ser även att han slarvar som tusan på bommarna, hur klantig!? Men jag erkänner samtidigt att jag tänkte för mycket på att rida över så de blev pannkaka. 
När vi även börjar hoppa linjen så börjar han plötsligt skaka på huvudet? Men han hoppar de sista räcket som låg på 110 väldigt enkelt. Sen avbröt vi andra gången. Men sen när mamma inte filma hoppade han super bra. 
Bjuder äve på den sjvständiga uppvrämingen. Casper är en svår häst i dressyren och specielt när han vet att hoppning är på G. Så han gick ändå fint för att vara honom. :)
 
 
 
 

Mysdress Ridsportförbundet

 
Älskar verkligen denna myssetet! Något jag skulle verkligen vilja ha och som behövs. Så pappa, mamma om ni ser detta kan ni inte köpa den åt mig? Please<3
Här fins den att köpa
http://www.supporter.ridsport.se/default.asp
 
 

Skogsbilder Del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag gott folk

Idag blir de en chill dag! Dante ska inte ridas då han antagligen bara kommer fjanta runt i blåsten!
(De blåser otroligt mycket här hemma)

Casper ska nog ridas ut men antagligen kommer han också vara ap pigg och bara springa runt.

Mamma och jag ska nog pallra oss till stan i helgen. Måste inskaffa så mycket till sommaren. Jag har inga shorts eller Bikini. Inga ridtröjor ingenting. Så de måste bli av. Sen ska vi även fixa frisör tid för mitt hår är alldeles för slitet och inte ok. Färga och klippa upp!

Bara tre veckor kvar till skolavslutningen tagga. Sommaren väntar, woop woop!

Kommer upp bilder och träningsfilm idag! Och lite annat :) vi hörs hejdåååå

Chillar


Vet att de har vart sämst idag men jag har helt enkelt inte haft lust idag!

Pinnen reds ut idag. Han var som en tickande bomb... Markerade tyvärr i traven idag. Usch hoppas han blir bra snart!

Dante reds ut med Casper. Han bocka som en dåre. Satt dock kvar och de blev ändå en rätt lyckad ridtur. Han har faktiskt väldigt bra kondis just nu! Mer muskler ska byggas upp bara ;)

Mer update imorgon!

Matsträning 22/5 Casper

Igår gick träningen sådär. Han var pigg och glad men jag krångla till allt. Gjorde alldeles för många halvhalter och red för mycket över bommarna. Mats sa att jag helt enkelt krånglade och tänkte för mycket. Blir så ibland!
 
Iaf så jobbade vi mycket med linjer och galoppsprång.Casper slarvade mot bommarna och rev dom och hade sig. Blev lite små sur på honom. Ockå satt inte avståndet helt. Men han hoppade stort och bra. Vi hade ett fint och jämnt tempo. Han hoppade fyr kombinationen bra men drog sig väldigt mycket åt höger så jag fick verkligen vara på honom.  De var en äldigt trång kombination då en väldigt liten B-ponny skulle hoppa den också. Så vi klämde in oss så gott vi kunde. Sen mot slutet så låg sista räcket på 110. Inget vi kände av utan de bara rulla på. Jag visste inte höjden då utan mamma berättade efteråt.  Haha dog lite. 
 
Men sista rundan var inte helt ok. För han fick något i örat så han skakade och hade sig. Så när vi hoppar första gången så går de rätt så bra. Men han slog nästan i varenda hinder. Så vi tog de igen men då skakade han så häftigt på huvudet att vi avbröt mitt i.  Sen hoppade i allt igen oh då gick de super. Slog inte i en ända gång och höll sig på mitten av hindret. Dock blev de ingen film på de. Men vi har lite småklipp då och då. Så jag ska slänga ihop en film nu :)