Multitasking

Dagarna går i ett. Spenderar nästan all min tid i skolan. Kunde ta en tidigare buss idag då jag endå inte är med på alla genomgångar under matten pga koncentrationssvårigheter. Gillar att jobba själv i boken och inte blanda in massa snack. Så får lite "särbehandling". Gjorde ett prov som gick väldigt bra. Är nöjd och får nog ett hyfsat betyg. Så kan man vara lite lugnare. 
 
Just nu sitter jag och kollar på tv, finslipar på ett skolreportage och äter. De funkar, knappt men lite haha. Ska snart sova, har lång dag imorgon... Men första göra klart lite arbete och duscha! 
 
Red tre hästar idag. Dante, Divina och Farex. Quiri fick lite småpyssel också. Dante har bara varit igång en vecka, så de blev ett kort pass på ängen. Lite lat och svag på steget. Men de är något att jobba på. Väldigt mjuk och fin i kroppen faktiskt, så han var lätt att arbeta med. Men de behövs lite mer kraft i steget. De kommer nog.
 
Divina var pigg och stark. Har haft noggranna pass på ängen denna veckan. Idag var inget undantag. Hon är fin i höger men svag i vänster. Mycket att jobba på men de blir bättre. Med tanke på att hon har gått och haft ont en period och vi inte riktigt kommit igång sen sommras så är de ju klart de är tufft att komma tillbaka. De blir nog bra efter ett par till pass. 
 
Farex var fin men lite djävulsk. Mycket bockande. Men efter lite bråk gick han bra, stora framsteg i galoppen. Blir lite varm med tanken på de. Vi taggar starter i tingsryd på lördag! ska nog gå prima ballerina. 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: